logo

B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji – SEE MEET Slovenia 2017

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s partnerji ter ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji – SEE MEET Slovenia 2017, ki bo potekal v Mariboru 24. in 25. oktobra 2017.

Za sodelujoča podjetja bo v okviru dvodnevnega mednarodnega poslovnega foruma SEE MEET Slovenia 2017 organiziranih do 15 vnaprej načrtovanih individualnih sestankov (B2B). Vsako podjetje bo preko on-line platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij) izbralo podjetja s katerimi bi želelo imeti sestanke. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik B2B razgovorov.

Kotizacija znaša 125 € + DDV in zajema:

  • udeležbo na poslovni konferenci,
  • organizirane sestanke,
  • pogostitev,
  • gala večerjo,
  • dostop do spletnega kataloga registriranih podjetji.

Več informacij o samem programu in registraciji na SEE MEET Slovenia 2017 lahko najdete na spletni strani: http://www.seemeet.si.

Več
20.09.2018
19.09.2018
03.09.2018
03.09.2018
Ric © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.