logo

Avstrija za začetnike - priložnosti za širitev poslovne dejavnosti v Avstriji

12. junij 2017, ob 10. uri, v Kopru

Primorska gospodarska zbornica Vas v sodelovanju z avstrijsko poslovno agencijo ABA vabi na brezplačni predstavitveni dogodek z naslovom: »Avstrija za začetnike: priložnosti za širitev poslovne dejavnosti v Avstriji, zlasti v avstrijski zvezni deželi Koroški«, ki bo v ponedeljek, 12. junija 2017, ob 10.00 uri na sedežu zbornice, Ferrarska 2, Koper.

Teme dogodka bodo:

  • Avstrija kot gospodarska lokacija za poslovanje,
  • Atraktivne možnosti poslovanja - ABA Invest in Austria,
  • Primeri dobrih praks v okviru mednarodnih projektov - BABEG Business Location & Public Investments,
  • Novosti čezmejnega poslovanja po 1. juniju 2017 za prevoznike, gradbince in trgovce,
  • Ustanovitev d.o.o. v Avstriji,
  • Pasti in možnosti pri poslovanju v Avstriji.

Prijava: Udeležbo je potrebno potrditi do petka, 9. junija 2017 na e-naslova: info@pgz-slo.si oz. tina.lenardic@pgz-slo.si ali na telefonski številki: 05 66 258 30.

Vir: Podjetniški portal

Več
09.08.2018
07.08.2018
07.08.2018
02.07.2018
Ric © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.