logo Stran je v izdelavi!

Anketa - Mladi v Občini Slovenska Bistrica

                                                                

 

 

 

Občina Slovenska Bistrica je v sklopu programa Rastimo skupaj, začrtala aktivnosti ki bodo namenjene izboljšanju stanja mladine v občini in krepitvi mladinskega dela in mladinske politike na lokalni ravni.

Pred tabo je anketa, s katero želimo izvedeti kakšno je stanje mladih v občini, in kaj bi bilo potrebno storiti, da bi se stanje in zadovoljstvo mladine izboljšalo. Anketa, je razdeljena na štiri sklope, popolnoma anonimna in namenjena mladim iz občine Slovenska Bistrica, starim od 15 do 29 let

Prosim da odgovoriš na vsa vprašaja in pri tem slediš navodilom.

Rezultati ankete in posveta, ki bo izveden v septembru bodo namenjeni oblikovanju ukrepov in rešitev, ki bi povečale aktivnost in zadovoljstvo mladih, ter vzpostavitvi učinkovitega dialoga med občino in mladimi.

Klikni na povezavo in izpolni anketo: https://www.1ka.si/a/136292

 

Za sodelovanje se ti zahvaljujemo!
Občina Slovenska Bistrica

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.