logo Stran je v izdelavi!

2. redna letna skupščina LAS Dobro za nas


V sredo, 30.11.2016, je v bila v prostorih Ljudske univerze Slov. Bistrica izvedena 2. redna letna skupščina članov lokalne akcijske skupine Dobro za nas. Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica je upravljavec LAS tudi v programskem obdobju 2014-2020.

Skupščine se je udeležilo 31 članov. Dnevni red je bil sledeči:

  1. Uvodni pozdrav in izvolitev (tri članske verifikacijske komisije za štetje glasov, dva člana predsedstva zbora, zapisnikarja, dva overovatelja zapisnika)
  2. Ugotovitev sklepčnosti skupščine
  3. Poročilo o delu LAS v letih 2015 in 2016
  4. Poročilo nadzornega odbora
  5. Predstavitev Javnega poziva za nabor operacij
  6. Plan dela LAS za leto 2017
  7. Pobude in predlogi
  8. Razno

Največ časa je bilo posvečenega 5. točki, kjer sta Mirjana Predikaka in Tomaž Repnik predstavila načrt financiranja LAS v obdobju 2014-2020, podrobno pa je bil predstavljen tudi 1. Javni poziv za nabor operacij. Predstavitev Javnega poziva je na voljo v spodnji priponki.

V zaključni razpravi je bila ponovno izpostavljena pomembnost temeljite priprave in dosledne izvedbe prijavljenih in izbranih projektov, saj bo le na ta način zagotovljeno učinkovito črpanje sredstev.

Za dodatne informacije in usmeritve pri pripravi projektnih predlogov in prijav je RIC Slov. Bistrica še naprej na voljo zainteresirani javnosti.

Priponka:

Predstavitev virov financiranja in 1. Javnega poziva

  

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.