logo Stran je v izdelavi!

Vabilo na B2B - DNEVI EU-MEDITERANSKIH DRŽAV IN TURČIJE

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo 6. do 7. maja 2015 v času Expo Milano 2015 organizirata Dneve EU-Mediteranskih držav in Turčije in t.i. Agro-Food Manufacturing Matchmaking Event.

Glavne teme dogodka bodo osredotočene zlasti na naslednja področja: kmetijstvo, agroživilstvo, prehrambena industrija – proizvodnja živil in pijače (stroji, tehnologije, avtomatizacija, nadzor), inovativni in visoko kvalitetni prehrambni proizvodi, varnost prehrambene verige, meritev kvalitete hrane, izvor živil,  konzerviranje živil, embalaža za živila in oblikovanje embalaže, upravljanje verige prehrane, logistika in distribucija živil v trgovinskih verigah, tehnologije upravljanja z vodo ter okoljske tematike in turizem.

SPIRIT Slovenija bo za vse slovenske udeležence zagotovil skupni avtobusni prevoz do/iz Milana in kraja dogodka.

Več informacij in prijava:

http://www.izvoznookno.si/Aktualno/Povabilo_na_konferenco_in_dvodnevna_B2B_srecanja_v_okviru_Dnevov_EU_-_Mediteranskih_drzav_in_Turcije_6_do_7_maj_2015_Milano_20711.aspx

Prijave je potrebno oddati najkasneje do 29. aprila!

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.