logo

Priložnosti energetskega pogodbeništva za slovensko gospodarstvo, lokalne skupnosti in industrijo

Kristalna palača BTC, Ljubljana, 12. oktober 2016

Z majhnimi naložbami do ogromnih prihrankov, smo zapisali ob koncu lanskoletnega dogodka En.management,  kar je lahko odlično izhodišče tudi za letošnjo konferenco. Kako do prihrankov, kaj predstavlja energetsko pogodbeništvo, predvsem pa, kako so tisti, ki so si ga drznili vzpostaviti, realizirali projekte, bomo ugotavljali  letos. Letošnja konferenca, ki prinaša združitev dveh skupin, ki so tako in drugače povezane – lokalnih       skupnosti in industrije – prinaša zanimive goste, vsebine in dobre prakse tako iz domačega kot tujega okolja.

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA, obvezna pa je prijava preko spletnega obrazca. Prijave so    možne do 10. oktobra 2016.

Z gosti bomo spregovorili o:

·         trenutnem stanju in prihodnjih ciljih energetskega pogodbeništva,

·         podpori energetski prenovi obstoječega stavbnega fonda in izvajanju dolgoročnih strategij za podporo naložbam v energetsko obnovo,

·         pričakovanjih lokalnih skupnosti glede varnosti energetskega pogodbeništva za gospodarsko manj uspešne projekte v okviru razpoložljivih občinskih proračunov,

·         energetskem pogodbeništvu na primerih iz Nemčije, Romunije in Slovaške,

·         prednostih uporabe energetskega pogodbeništva za energetsko sanacijo občinske stavbe Občine Brda,

·         dobili bomo vpogled v konkretne primere domačih dobrih praks kot je energetska sanacija večstanovanjskih stavb, energetsko pogodbeništvo v industriji ter kako do finančnih in časovnih prihrankov tudi z učinkovitim projektiranjem.

Posebna tema letošnje konference bo menedžment mestih središč, kjer bomo predstavili program za spodbujanje inovativnih ukrepov za oživljanje podjetništva v mestnih jedrih ter se v omizju pogovorili o izzivih menedžmenta v lokalnih skupnostih tako v vlogi župana kot menedžerja, energetskega menedžerja in mestnega menedžerja.

Preverite PROGRAM letošnjega srečanja energetski menedžerjev in predstavnikov lokalnih skupnosti

na naši SPLETNI STRANI.

PRIJAVNICA

 

Več informacij:

Mateja Kegel Kozlevčar

Energetika.NET, Šmartinska 152, Ljubljana

m: 00386 40 42 33 25

e: mateja.kegel@energetika.n

 

 

 

 

Več
24.04.2018
20.04.2018
16.04.2018
16.04.2018
e-novice
Ric © 2013, Vse pravice pridržane | 8000plus | Izmenjava povezav