logo

Novosti na področju varstva osebnih podatkov - Uredba GDPR

Brezplačna delavnica bo v ponedeljek, 14. maja 2018, 10.00-12.00 ure na OOZ Slovenska Bistrica, Špindlerjeva ulica 2e, Slovenska Bistrica.

25. 5. 2016 je bila v Uradnem listu EU objavljena Splošna uredba (EU) 2016/679 o varstvu osebnih podatkov (GDPR - General Data Protection Regulation), ki bo poenotila varstvo osebnih podatkov EU, ki ga pri nas ureja Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Reforme za upravljalce osebnih podatkov in posameznike prinaša precej novosti. Uredba se bo začela uporabljati v državah članicah konec maja 2018.

Na delavnici bodo predstavljene ključne novosti nove uredbe – izvedeli boste katere novosti prinaša GDPR, kaj pomenijo za vaše poslovanje in kako se nanje pripraviti.

PROGRAM:

  1. Novosti Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov – glavne spremembe
  2. Nove določbe
  3. Odprta vprašanja in izvedbeni akti
  4. Kako se pripraviti na novosti GDPR?

Morebitna vprašanja nam posredujte na naslov info@aditiv.net, do 11.05.2018.

Odgovore boste izvedeli na seminarju.

Predavateljica:

Marija Gajšek, univ. dipl. inž. živ. tehnologije, zasebnica, ki ima kot zunanja strokovna sodelavka za nadzor kakovosti v trgovskem centru E.Leclerc v Mariboru ter številnih drugih ustanovah in podjetjih, bogate praktične izkušnje glede varstva osebnih podatkov.

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Prijava: prijava je obvezna preko preko spletnega obrazca. Število prijav je omejeno!

Organizator: RIC Slovenska Bistrica v sodelovanju z OOZ Slovenska Bistrica.

Dodatne informacije: Danica Košir, RIC Slovenska Bistrica (tel. 02 292 72 10), Olga Kampuš, OOZ Slovenska Bistrica (tel. 02 818 14 20).


Lepo vabljeni!
 


Delavnica je organizirana v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Več
17.05.2018
15.05.2018
08.05.2018
25.04.2018
e-novice
Ric © 2013, Vse pravice pridržane | 8000plus | Izmenjava povezav