logo

InnoEnergy - največje evropsko tekmovanje start-upov energetike
Začenja se zbiranje prijav za letošnje, že tretje, največje evropsko tekmovanje InnoEnergy, ki bo potekalo v 23 državah osrednje in vzhodne Evrope, Baltika ter v nekaterih mediteranskih državah. Zainteresirana start-up podjetja s področja trajnostne rabe energije ter posamezniki s poslovnimi idejami se lahko prijavijo na tekmovanje do 11. septembra 2017 na elektronskem naslovu powerup.innoenergy.com.

Zmagovalci letošnjega tekmovanja bodo prejeli finančne nagrade ter možnost vključitve v prestižni podjetniški pospeševalnik Highway® by InnoEnergy, ki pretvarja ideje in projekte v tržno realnost. Podjetnikom nudi dostop do znanja ter znatno podporo pri razvoju in zaščiti izdelkov, vstopu na trg, kadrovanju ter pridobivanju zagonskega kapitala. Omogoča tudi časovno neomejen dostop do 150 največjih partnerskih organizacij, ki delujejo na področju energetike, kar bistveno poenostavi hiter vstop na globalni trg. 

Svoje ideje lahko start-up podjetja prijavijo do 11. septembra 2017. Za sodelovanje morajo zainteresirani oblikovati projekt s področja trajnostne rabe energije, zbrati ekipo, izdelati prototip in izpolniti obrazec na spletni strani tekmovanja. Prijavni obrazec zainteresirani izpolnijo na spletni strani 
www.powerup.innoenergy.com.
 
Več
17.05.2018
15.05.2018
08.05.2018
25.04.2018
e-novice
Ric © 2013, Vse pravice pridržane | 8000plus | Izmenjava povezav